Alles voor uw paard

Lanckriet Stables Knokke

Hazegrasstraat 85
8300 KNOKKE-HEIST

Gsm 0475 80 90 70

[email protected]

Openingsuren

Maandag tot zaterdag
07u00 tot 22u00

Zondag
08u00 tot 22u00

Lanckriet Stables

Op een prachtige boerderij, in de Knokse polder net  achter natuurreservaat het Zwin stalt de familie Lanckriet sinds vele jaren paarden. Dit in hoofdzaak op jaarbasis maar overwinteren alsook maand- week- en week-end verblijven zijn mogelijk.

Gelegen op enkele kilometers van zee, en midden de uitgestrekte  polder van Knokke-Heist, zijn er voor ruiter en paard  prachtige  wandelingen weggelegd.  Via een eigen weg die langs de grote kersenboomgaard leidt, gaat de wandeling via de zwinbosjes naar het strand en de zee. Ofwel  kiezen ruiter en paard voor de verkenning van de wijdse, rustige polders net over de grens met Nederland.

De familie Lanckriet zorgt er voor dat uw paard in optimale conditie blijft. Alle hooi, hoofdzakelijk voordroog, is van eigen kweek en speciaal voor paarden. Ook het stro, waarmee de boxen dagelijks gestrooid worden, is van het eigen bedrijf. Het krachtvoer wordt op maat aangeleverd en gevoerd.

Van de lente tot de herfst verblijven de paarden overdag op de weide en komen ze ’s nachts weer op stal om zo hun conditie maximaal op peil te houden. In de winter is er de stapmolen om de paarden fit te houden.

Lanckriet Stables beschikt over een moderne buiten- en binnenpiste die u ten allen tijde 100% rijcomfort biedt. Alsook een stapmolen, paddocks, speciale douches op temperatuur en aangepaste solariums om uw paard optimaal te verzorgen. Vakbekwame helpers en direct contact met hoefsmid en dierenarts staan in voor  maximale service. Bovendien is ook het transport van uw paard  mogelijk.

Lanckriet Stables biedt ruime parking, ook voor uw paardentrailer.

De familie Lanckriet  verwelkomt u en uw paard graag voor een zorgeloos verblijf op topniveau.